Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Medlemsarrangement 2018: Parterapi med Jan Gintberg og Anders Agger


Dato og tid

Tirsdag d. 11. december 2018 kl. 17:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 15. november 2018 kl. 23:00

Sted

Fødevarepark Skjern Enge
Feldsingvej 3
6900 Borris
Denmark

Arrangør

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd
+45 99 75 26 00
rs@rserhverv.dkKom med til årets store medlemsarrangement.

Arrangementet er kun for medlemmer af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd men hver virksomhed får to billetter, så du er selvfølgelig velkommen til at tage en gæst med.

Igen i år bliver det Fødevare Park Skjern Enge, der med sine helt unikke rammer vil lægge tag til og er garant for en helt fantastisk madoplevelse aftenen igennem.

Vi får bl.a. besøg af Jan Gintberg og Anders Agger, der vil gøre os klogere på vores eget begreb om plads, samt give alle os vestjyder lidt velfortjent parterapi.

Programmet for aftenen ser således ud:

Kl. 17.00 Ankomst og networking: Der vil være en let forret ved forskellige stande i Fødevareparken. Flemming Nordenhof med band står for lydsiden.

Efterfølgende vil der være middag, selvfølgelig med udgangspunkt i vores lokale råvarer

Kl. 19.45 Erhvervsdirektør Hans Jørn Mikkelsen introducerer Jan Gintberg og Anders Agger.

Efter middagen får vi besøg af Jan Gintberg og Anders Agger der vil kaste et blik på Ringkøbing-Skjern set inde- og udefra… og de har deres meninger.

Anders Agger og Jan Gintberg tager dog hellere end gerne emner op, som Erhvervsrådets medlemmer syntes kunne være sjovt at få en mening om.

Det kan være alt fra kommunestridigheder, Holger Danske statuer, havvindmøller og til turisme, højspændsledninger osv. Anders Agger har selv opfordret til, at man spørger i øst og vest. Så lad os bare få nogle gode spørgsmål på banen.

Når du tilmelder dig arrangementet har du mulighed for at skrive et spørgsmål til Jan og Anders som de kan vælge at tage op under deres optræden. Hold dig endelig ikke tilbage.

Kan du slet ikke vente med at få lettet hjertet, kan du allerede nu sende dit spørgsmål på mhs@rserhverv.dk og vi vil fluks sende det videre til Jan og Anders.

Kl. 21.00         Forventet afslutning


Plads, plads, plads… og så ikke flere pladser

Der er masser af plads i Fødevareparken men den er alligevel begrænset, så skynd dig at sikre dig dine pladser med det samme. Der bliver rift om dem.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd
+45 99 75 26 00
rs@rserhverv.dk